Purple Bow Tie realthetildorna.blogg.se -

Nora har åkt hem! :(

Hej!! 
Idag åkte Nora hem... :(
Vi har haft det sjukt kul! ❤️
Onsdag! 
Bada,åkte hem till mig! ❤️
Torsdag!
Åkte till ett bad ställe ❤️ 
Sen åkte vi och kollade på båtar och åt mjuk glass!!!
Fredag!
På morgonen kolla vi på videos och slappa! Sen redigera vi videos och sedan ville vi gå ut och tog foton! 
Sen åkte vi till Linköping och lämna av Nora :(
Detta var våran vecka! ❤️
Kram!!



Kommentarer
Postat av: Julia

Hej Matilda!

Jag kan ej nå dig på din mail, har du ny? Eller har du bytt eller något? Hoppas att du kan svara på detta! Men detta är det jag har försökt att skriva till dig!

Sorry, om detta är andra mailet du får ifrån mig. Men jag vet inte om det första kom fram, för att det blev något strul med internett.

Hej Matilda!

Jag vet att detta kanske är lite konstigt att en helt random person bara skickar ett mail om ett samarbete! Men ta det lugnt jag ska ta och bäretta om mig själv.

Jag heter Julia och är 12år (13 i december). Jag driver bland annat en större blogg inom smink och skönhet. Jag har lyckats ganska bra i Östergötland, då jag kommer ifrån Norrköping. Jag driver en mindre Youtube kanal där jag heter Julia Enqvist. Jag kör även konståknig och rider, det kanske inte säger dig så mycket men tänkte ju bara skriva om mig ju.

Nu så vet lite om mig allefall. Så nu tänkte jag ta och bäretta hur jag tänker angående Samarbetet. Jag tänkte att vi kanske gör en video t.ex. sommar sminkning, Sommar morgon rutin eller något liknade. Då så kan man skriva det eller säga det att man samarbetar med t.ex. Thetildorna. Eller så kan man göra en helt vanlig vilde och säga att man tänker samarbeta.

Tycker du att det låter något intressant så skulle jag bli jätte glad! Just ja! glömde nästan bort, Detta är verkligen då menar jag verkligen inte för att jag vill få mer följare, eller bara få jag vill ha umärksamhet bara för att du är större på Youtube. Anledningen är för att jag vill göra ett samarbete och få lära känna dig liter bättre! Men du kan nå mig på dessa ställena! och du är verkligen super söt i ditt nya hår!

Mail. [email protected]
kik: Juliaev
telefon/sms: 0723292046
skype: Juliaee01

Svar: Jag kan fundera på det! :)
❀ matildis ❀

2014-07-12 @ 23:19:50
URL: http://www.nattstad.se/Juliaenqvist

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0